Fisher klíma

Az amerikai székhelyű Fisher cég 1999 óta gyárt klíma- és klímatechnikai berendezéseket. Ha ön is a Fisher klíma beszerelése mellett dönt, akkor a legtöbb extra funkció mellett az extra takarékosság előnyeit is élvezheti, átlag feletti garanciával.

A Fisher klíma márka a megbízható, középkategóriás klímaberendezések közé tartozik. Ár-érték arányban azonban kiváló választás, mivel olyan extra funkciókkal rendelkezik alapáron, amelyeket csak a lényegesen magasabb árkategóriájú készülékek tartalmaznak.

A Fisher légkondicionálók stabil és megbízható hűtőkörükkel alapozzák meg a kiváló alap hűtő-fűtő funkciók rendkívül üzembiztos működést tesznek lehetővé, erre épülnek a további, speciális, kiegészítő funkciók.A világ élvonalába tartozik,halk működése , elegáns megjelenése miatt is!

A Fisher inverteres klíma egyre népszerűbb a vásárlók körében, amit az új technológiai és kényelmi funkcióknak köszönheti: DC inverter, UV sterilizáló lámpaegység, amely sterilizálja a mikroorganizmusokat,bio bevonatú ventilátor megakadályozza a gombák és baktériumok elszaporodását,Golden Bio bevonatú hőcserélők: a kültéri egységet védi az esőtől, valamint hőszivattyús üzemben lerövidül a leolvasztási idő, így növekszik a fűtőteljesítmény, magyar nyelvű infra távirányító.

Fisher klíma típusok inverteres mono oldalfali, split klíma, multi inverteres oldalfali split klíma, kazettás klímakészülék,.mennyezeti inverteres klíma, mobil klíma, párátlanító.

Hűtés mellett pedig lehetőség van fűtéses klímaberendezés beszerzésére is. Ezek a megoldások már egyáltalán nem számítanak egyedinek, annak ellenére, hogy az emberek nagy része továbbra is azt gondolja, hogy egy légkondicionáló készülék minden esetben “egyirányú”: amikor a hőmérséklet azt igényli, hűvös levegőt sugároz. A folyamat technikai háttere azonban nem különbözik fűtés esetén sem, egyszerűen csak meg kell fordítani az eljárás irányát. A manapság kapható készülékek többsége fűtésre is használható, igaz a hatásfoka nem ugyanolyan, mint a klasszikus fűtésrendszereknek. Ezért javasoljuk, hogy inkább a gáz fűtésrendszer kiegészítésére használják, de ha teljes értékű, akár egy kazánt is kiváltó készülékre gondolt, akkor is van készülék az Ön számára a Fisher Klíma kínálatában. Ebben az esetben azonban már prémium kategóriájú készülékre lesz szüksége.

Sokan gondolják, hogy az árammal való fűtés költséges, de ez egyáltalán nem egy megalapozott félelem. A Fisher Klíma számára az inverteres klíma berendezések fejlesztésénél ugyanis az energiatakarékosság elsődleges szempont. Továbbá a technológia fejlődésének köszönhetően azt is láthatjuk, hogy egy korszerű Fisher Klíma készülék sokszor kevesebb kiadást eredményez, mint egy gáz fűtésű rendszer. Korábban a fűtés funkciót kizárólag melléképületekben használták ki a klíma berendezések esetén, ma már azonban előfordul olyan eset is, amikor egész irodaépületek fűtését látja el egy-egy inverteres konstrukció. Ennek oka pedig nemcsak a költséghatékonyság, hanem a multi funkcionalitás is: a fűtés mellett, nyáron hűtéssel fejti ki áldásos hatását egy-egy készülékünk.

Milyen klímát vásároljak?

A nyári szezon előtt sokunkban megfordul a kérdés: Milyen klímát vegyek? Ahhoz, hogy válaszolni tudjunk, mi is felteszünk egy csomó kérdést:

Mekkora helyiséget szeretne hűteni? Helyhez kötött, vagy mobil klímát szeretne? Mennyi pénzt tud rászánni? Fel van-e készülve arra, hogy az áramszámlája az optimális esetben is jelentősen meg fog nőni? Szigetelve van-e az épület, amiben lakik? Milyen fekvésű helyiségbe szeretné a klímát felszerelni?

Ha erre – és még jó néhány dologra – tud válaszolni, akkor mi is meg tudjuk mondani, hogy milyen klímát vegyen. Az emberek zöme jobban szereti a split klímát, mint a mobilklímát. Azt mondják, hogy a mobil klíma hatásfoka nem túl jó, a meleg levegő elvezetése nem a legmegfelelőbb, ezáltal csak kismértékben hűti le a teret. Ha nem csak hűteni, de téli időszakban fűteni is szeretne a klímával, akkor válasszon olyan készüléket, ami erre alkalmas; egyre inkább tért hódít az a 2:1 megoldás.

Ha teheti, ne vegye meg a kis hatásfokú, alacsony energia osztályú készüléket, csak azért mert olcsó, mert többet fog veszíteni a réven, mint amennyit nyer a vámon! Lehet, hogy egyszeri kiadásnak talál egy olcsó klímát, de a havi villanyszámlája gyorsan el fogja vinni azt, amit megspórolt. Mindenképp szakember segítsen kiválasztani a megfelelő hatásfokú, teljesítményű légkondicionáló berendezést. Ha rosszul választunk, és a klíma alulhűt, akkor az áramszámlánk is horribilis lesz, és a készülékünk is gyorsan tönkremehet az állandó üzemelés következtében.

Mivel hosszú távra vásárolunk klímaberendezést, és nem olcsó dologról van szó, mindenképpen mérlegeljünk helyesen a vásárlás megkezdése előtt.

A Fisher klímaberendezés választása mindenképp jó választás! Garancia: Megfelelő karbantartás és a szakszerű telepítés mellet, a készülékeket több mint 10 év használatra tervezték, amiből a Fisher klíma magyarországi forgalmazója akár 6 év teljes körű garanciát vállal. Eddigi eredmények: Bár a Fisher klíma márka nem tartozik a közvetlen vezető márkák közé, viszont meglepő módon több kiváló világmárka értékesítési mennyiségét is megelőzi Magyarországon. 1999 óta több mint 50.000 berendezés került telepítésre, melyek meghibásodási aránya 1% alatt van. Gyártási filozófia: A Fisher klímák 4 gyárban kerülnek gyártásra, Kínában olyan vezető gyárakban, ahol több mint 100 ismert márka között a legismertebb japán berendezések készülnek. Ez a kiemelkedő szakmai háttér a kiváló minőség egyik biztosítéka! Ár: A Fisher klíma a közép kategóriás készülékek közé sorolható. Az extra szolgáltatásoknak, hosszabb, átlag feletti garanciának köszönhetően jó ár/érték aránnyal rendelkező készülékek.

Ha Ön is olyan klímát szeretne vásárolni, amelyik kilóg a sorból, amelyik harmonikusan illeszkedik a környezetébe, amelyik nem csak egy megtűrt tárgy a falon, hanem egy dísz, akkor ezt nézze meg! A Fisher Art klíma egy különleges megjelenésű, felső kategóriás tudással megáldott berendezés. A falon az igényességet és az esztétikumot sugározza, ezzel is utalva a tulajdonos kifinomult érzékeire. Mindemellett, mint eszköz, szintén tökéletesen helytáll. Az inverteres berendezés hűt és fűt, illetve tisztítja otthonának levegőjét.

Drága az üzemeltetése? A Fisher Art inverteresklíma energiatakarékos kivitelének köszönhetően akár 3000 Ft alatt maradhat az egész évben az üzemeltetésre költött villanyszámla. Ez a kimagasló A++ hűtési és A+ fűtési energiaosztálynak tudható be. A klíma többféle típusban elérhető a 2,6 kW-tól a 7,0 kW-ig, így akár egészen terem nagyságú helyiségek hűtését és fűtését egyaránt képes ellátni.

A leadott teljesítmény mellett a Fisher Art rendelkezik a modern technikai megoldásokkal, melyek még előnyösebbé teszik használatát. A beépített szűrőknek köszönhetően a klímán átáramló levegő megtisztul. A berendezés elpusztítja a baktériumokat, a gombákat, kiszűri a port, a kellemetlen szagokat, a cigarettafüstöt, a veszélyes gázokat, ráadásul az ionizátor által kibocsájtott ionok kellemesebbé teszik az ember közérzetét.

A klíma vezérlése elvégezhető az internet vagy valamilyen WiFi képes eszköz segítségével, még távolról is. A Fisher Art klíma természetesen rendelkezik a más klímák esetében már ismert funkciókkal is, mint a páramentesítés, a turbó üzemmód, a kihelyezett hőmérséklet-érzékelés vagy az automatikus téli-nyári átváltás, hogy csak néhányat említsek.

Mindezekből jól látható, hogy a Fisher Art klíma mind megjelenésében, mind pedig technikai oldalról nézve egy igényes választás korszerű megoldása.

A Fisher prémium klímája fekete színben, tükrös előlappal áll rendelkezésre. A sötét szín lehetőséget kínál a kiemelkedésre, arra, hogy a klíma ne csak egy szerkezet, hanem egy elegáns dekoráció legyen. A keret nélküli tükrös előlap még ezt az eleganciát, egyediséget fokozza egy cseppet. Működés közben a klíma eleje kissé előrebukik, és az oldalán előtűnnek a hangulatfények. Ezek színe és intenzitása változik a használat és a környezeti fényviszonyoknak megfelelően. Hűtéskor kék, míg fűtéskor narancs fény világít. Sötétben azonban a fények elhalványulnak, így semmi nem akadályozza az éjszakai pihenést. A klíma élvonalbeli technológiája zajtalanul teremti meg hozzá a kellemes légkört, lágy fényei pedig a sejtelmes hangulatot.

Nekem az éjszakai halk hang és a fényerő szabályozása, valamint az energiatakarékosság miatt tetszik nagyon ez a klímaberendezés!