Gree klímaberendezés leszállítva, beszerelve akciós árakon!

Gree Lomo plus, Gree comfort x, Gree amber klímakészülékek most nagyon akciósan, leszállítva, beszerelve 3 folyóméteren belüli csövezéssel, szezon árakon.

 

2020.09.10 és 2020.09.30.-ig, vagyamíg a készlet tart.

A gree lomo plus 3,5 kw klíma leszállítva beszerelve 260.000,- helyett most 240.000,-

 

A gree comfort x 3,5 kw klíma leszállítva beszerelve 288.000,- helyett most 265.000,-

 

A gree amber 3,5 kw klíma leszállítva beszerelve 323.000,- helyett most 300.000,-

Gree klíma árak

A Gree klíma a nemzetközi légkondicionáló iparág piacvezető márkája lett, köszönhetően a kutatás-fejlesztések következtében létrejövő új gyártási technológiájának és a profi értékesítési, marketing módszerek bevezetésének.

A Gree klíma márka világszerte a felhasználókat magas minőségű és csúcstechnológiás termékekkel szolgálja ki, ezáltal kiváló minőségű piacvezető terméket állít elő. Termékeivel a világ 200 országának piacán van jelen jelenleg. 2012 óta a gyár első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján. A széles termékválasztéknak, a jó minőségnek, az egyedi értékesítési módszernek köszönhetően mára világszerte, több mint 300 millió felhasználó otthonában van Gree klímaberendezés. A magyar klímaértékesítési piacon 2002-óta kiterjesztett garanciavállalással vásárolhatjuk meg.

2018-ban is a Gree klíma a világ elé tárta az Euromonitor International Limited által kiállított „A világ első számú klímamárkája 2017-ben” bizonyítványt. Ezt több egymást követő évben is kibocsájtották, a Gree klíma töretlenül megőrizte világelső helyét a lakossági klíma értékesítésben.

Egyes becslések szerint minden harmadik lakossági klíma a
világon a Gree gyárból kerül ki.

A Gree klímák nyújtotta kényelem és elégedettség mellett a Gree márka térhódításához hozzátartozik az állandó fejlesztés, megújulás és profizmus, valamint a kifogástalan elegancia.

A digitális technológia a klimatizálás terén is számos új megoldással kecsegtet, ilyen például a Gree klíma által kifejlesztett és bemutatott, okos telefonnal irányítható inverteres klíma. Így távolról bekapcsolhatjuk a klímánkat, hogy mire hazaérünk, addigra már a megfelelő hőmérséklet fogadjon minket. Illetve ki is kapcsolhatjuk, ha elfelejtettük volna elindulás előtt lekapcsolni, így nem fogja feleslegesen hűteni vagy fűteni a lakásunkat. Elég letölteni a Gree Smart okos telefonos alkalmazást és a világ bármely pontjáról nyomon követhető és vezérelhető a klímánk működése.

A Fábián Klíma Online Klíma szakáruháznál több Gree klímával találkozhatunk rendkívül kedvezményes áron. Érdemes ebből a web áruházból beszereznünk az Gree klímánkat, ugyanis az összes klímájuk árában már benne van az ingyenes kiszállítás és az ingyenes profi szakemberek által történő klímaszerelés is. Így semmi dolgunk nincsen, mint körülnézni a webáruházban és amennyiben kérdésünk van, e-e-mailben vagy telefonon érdeklődni, majd megrendelni a kedvezményes Gree klímát.

Most többféle Gree klíma ár is rendelkezésre áll a webáruházukban. A kínálatában három teljesítményben érhetjük el a légkondicionáló készülékeket. 2,6 kW-os, 3,2 kW-os és 4,6 kW-os teljesítmény típusok közül választhatunk.

Jellemzőik:

 • G10
  inverter444
 • 0,5W
  stand by
 • Automata
  üzem
 • LED
  kijelző
 • Intelligens
  leolvasztás
 • Programozható
  időzítő
 • Öndiagnózis
 • Éjszakai
  funkció
 • Széles
  légterelés
 • Turbó
  üzemmód
 • Automatikus
  újraindítás
 • Temperálás
  8°C-on
 • Cold
  plasma szűrő
 • Többszörös
  szűrőrendszer
 • “I
  Feel” funkció
 • WIFI

 MOST AKCIÓSAN 270,000 Ft helyett csak 250,000 Ft!

Gree LOMO PLUS 2,6 kW-os oldalfali split klíma ingyenes kiszállítással és beüzemeléssel együtt!

 MOST AKCIÓSAN 280,000 Ft helyett csak 260,000 Ft!

Gree LOMO PLUS 3,2 kW-os oldalfali split klíma ingyenes kiszállítással és beüzemeléssel együtt!

 MOST AKCIÓSAN 385,000 Ft helyett csak 352,000 Ft!

Gree LOMO PLUS 4,6 kW-os oldalfali split klíma ingyenes kiszállítással és beüzemeléssel együtt!

>