KIVITELEZÉSI AJÁNLAT CÉGEK RÉSZÉRE

A Fábián Klíma megbízható és magas színvonalú szolgáltatást nyújt ipari és lakossági klíma telepítésben.

A cég alapítása óta dolgozunk a szerelőcsapatommal azon, hogy minden egyes megrendelő maximális elégedettséggel és bizalommal tekintsen ránk. A szerelőink  profi és tapasztalt szakemberek, akik mögött biztos szakmai és gyakorlati tudás áll.  Tisztában vagyunk vele a saját bőrünkön szerzett tapasztalatok alapján, hogy milyen nehéz megbízható és hosszútávú partnert találni, emiatt számunkra az egyik legfontosabb elv a visszakövethető és minőségi munka. A legutóbbi, több éves múltra visszatekintő együttműködésünk az OBI és Praktiker áruházakban megvásárolt klímák telepítésével és a kért készlet menedzselésével telt.

A jelenlegi bizonytalan gazdasági helyzetben is törekszünk arra, hogy olyan kedvező és megbízható ajánlatokat tudjunk nyújtani a szolgáltatásaink iránt érdeklődő cégeknek, amellyel mindkét fél elégedett lehet. A termékellátás akadozása ellenére is folyamatosan biztosítjuk a kért termékek rövid határidőn belüli beszerzését. A szerelőink teljes kapacitással dolgoznak továbbra is a megrendeléseinken a megfelelő óvintézkedések mellett (kesztyű, szájmaszk, fertőtlenítés, minimálisra redukált érintkezés).

Az akár teljes alvállalkozókat is kiváltó csomagjaink egyedi módon is összeválogathatóak a szimpatikus szolgáltatási fajtáinkból, amelyeket mind garantáltan házon belül oldunk meg saját alkalmazottakkal, annak érdekében, hogy az elvégzett munka valóban minőségi és ellenőrizhető legyen. Szolgáltatásainkat teljes körű, minden igényt kielégítő módon (előkészítés, beszerelés, karbantartás) országos lefedettséggel, közép- és nagykereskedelmi készülék választékkal támogatjuk.

Az alábbi szolgáltatásokból tudja összeválogatni az Ön számára leginkább megfelelő csomagot:

  • Nagykereskedelmi árakat megközelítő egyedi ajánlatú készülékek beszerezése
  • Ha nem szükséges a megrendelt termék azonnali leszállítása, raktározási szolgáltatás biztosítása
  • Országos lefedettségű, ingyenes kiszállítása előre leegyeztetett helyszínre a megvásárolt termékeknek 
  • Teljes körű előkészületi munkálatok a telepítés helyszínén – felmérés, előcsövezés
  • Professzionális és gyors klímatelepítés
  • A telepített klímák szezonális karbantartása
  • Ha szükséges, szerviz munkálatok 

A megegyezés a választott ajánlatról minden esetben teljesen egyedi feltételek alapján történik jutalék vagy haszon formájában.

A cégünk hisz benne, hogy az együttműködés csak akkor sikeres, ha mindkét partner egyformán elégedett a szabott feltételekkel, ezért a megállapodás minden esetben ebben a szellemben történik a pontos egyeztetéseket követően.

Szeretnék visszahívást kérni az ajánlattal kapcsolatban

Képviselt cég neveKapcsolattartó neveKapcsolattartó telefonszámaKapcsolattartó e-mail címeÜzenetJelentkezés elküldése