Klíma árak szereléssel? Itt a legjobb akció klímavásárlásra és klímaszerelésre!

Ezért érdemes most klímát venned!

Az a helyzet, hogy mindenki nyáron akar klímát. Ez logikus, csak az a baj vele, hogy a jó klímákat elkapkodják, ráadásul hosszú heteket, vagy akár egy hónapot is várnod kell ahhoz, hogy valaki végre beszerelje.  (Arról nem is beszélünk, hogy a beszerelési költségek brutálisak, és kiszámíthatatlanok)

Őszinték leszünk: mi azt szeretnénk, hogy ha minden egyszerű és átlátható lenne. Éppen ezért összegyűjtöttük neked egy helyre a legjobb klímákat. „Jó árasítottuk” őket, ami azt jelenti, hogy az ára, a mit látsz beszereléssel együtt értendő.

Dönts jól. Ha nincs szükséged segítségre, mert egyedül is ki tudod választani a neked legjobb klímát, akkor kattints, és rendeld meg. Az ára, amit látsz a klímánál, beszereléssel együtt értendő.

Segítünk kiválasztani a neked megfelelő klímát

Nem kell értened a klímákhoz. Nagyon szívesen adunk neked szakmai segítséget ahhoz, hogy a legjobb döntést tudd meghozni.

Megbeszéljük, hogy mit vársz el egy klímától, mik azok a funkciók, amik neked fontosak, és segítünk neked kiválasztani a megfelelő klímát (ebben 10 évnél is több tapasztalatunk van).

A megbeszélt időben ott vagyunk nálad a klímával, és beszereljük. Pontosan annyiba fog kerülni, amit megbeszéltünk. Egy forinttal sem lesz több.

Hívj fel minket, most és azonnal tanácsot tudunk adni a legmegfelelőbb klímaberendezés kiválasztásához.  06709434372

Ezért válassz minket.

Válassz minket azért, mert a kényelmet, a nyugalmat, a biztonságot, és a kiszámíthatóságot választod. Minden nálunk vásárolt klíma jó minőségű, garanciát adunk hozzá. Segítünk kiválasztani a neked legjobban megfelelőt, és a megbeszélt időpontban beszereljük neked. Nincsenek extra költségek, nincs apróbetű: az egész ilyen egyszerű.

Tulajdonképpen neked semmi más dolgod nincs, mint meghozni egy szuper döntést, és beszerelés után élvezheted a tökéletes, új klímád minden előnyét.

A legjobb ár/érték arányú Kaisai klíma 5 év teljeskörő garanciával, -25 fokig tud fűteni.

A legjobb ár/árték arányú Wifis klíma,  fűtésre optimalizálva, csepptálcával,.

Bosch klíma 3 év garanciával.

Gree klíma termék család 3+2 év garanciával.

Az egyszerű klímától a fűtésre optimalizált klímaberendezésig.

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Egy egyszerűbb – 20 fokig, fűtésre is használható klímaberendezés ajándék Wifi egységgel.

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

A klíma szereléssel együtt csomagárak, ezeket a feltételeket tartalmazzák.

 A klíma készülék és a leszállítása
– A kültéri és a beltéri egység közötti csövezési 3 fm távolság
– 1 db főfal átfúrás beton esetén 25 cm, téglafalnál 40 cm vastagságig
– A kültéri egység max 3 méter magasságig szerelve
– Az elektromos bekötése nem haladja meg a 3 fm távolságot
– A kondenzvíz elvezetése a beltéri egységből nem haladja meg a 3 fm távolságot
– A kültéri egység szerelési magassága nem haladja meg a 3 fm távolságot