Klíma Szereléssel

A klímavédelmi hatóság 2019.03.16-án lazított a klíma vásárlás feltételein. Szerencsére így vásárláskor nem kell előre igazolnunk a telepítő személyét, tehát előzetes megállapodás nélkül vehetünk légkondicionálót.

Nyilatkoznunk kell ugyan, hogy a klíma beszerelés kivitelezése során törvény szerint járunk el. De a készüléket, ha körültekintőek vagyunk, jó áron tudjuk beszerezni. Következhet a klíma szerelés kivitelezőjének felkutatása. Ekkor szembesülhetünk azzal, hogy a klíma szerelés ára nem is egy konkrétan összehasonlítható dolog. Azaz szinte minden klíma beszereléssel foglalkozó cég másképp tünteti fel az árait.

Miután a klíma telepítés – néhány esetet leszámítva – egyedi igények következtében egyedi kialakításokat kíván, még nehezebb a klíma árakat szereléssel együtt értelmezni. Itt jön a képbe, hogy néhol kiszállási díj, néhol kiszállítási díj, vagy akár a kettő együtt is van.

Ezt a zűrzavart kívánjuk megszüntetni weboldalunkon. Cégünk országosan – területi megkötés nélkül -, egységes áron dolgozik. A szállítás ingyenes, és nincs kiszállási díj sem. Az oldalon található készülékek árában benne van egy alap szerelési csomag költsége, amely a legtöbb igény kielégítésére alkalmas. Így az oldalon található készülékek árai összehasonlíthatóvá válnak és Ön valóban a legjobb, igényei szerint a legkedvezőbb készüléket tudja kiválasztani.

Persze előfordul, hogy az alap szerelési csomag nem fedezi a költségeket, de a felár így is minden készülék tekintetében egységes.

Kellemes böngészést kívánunk!