Klíma javítás

Ha rendelkezik klíma berendezéssel, akkor biztosan tudja, hogy telepítési időpontot, főleg a nyári szezonban bizony nehéz egyeztetni és általában csak hetek múlva tudnak kijönni a szerelők felhelyezni a készüléket. De mi a helyzet akkor, ha esetleg gondunk van a klímánkkal?

Egy meghibásodott eszköz esetében nem lenne jó dolog heteket, hónapokat várni arra, hogy a beszerelést végző klíma szerelők visszamenjenek Önhöz és diagnosztizálják a problémát. Ideális választás lehet azonban egy klíma javításokra szakosodott szakembert felkeresni.

Ha a berendezés meghibásodott, vagy csak bosszantja az alsó szomszédunkat, hogy az „ablakára csepeg a víz”, tehát legyen szó bármilyen javításról, keressen minket bátran. Megfelelően képzett szerelőink, szakértelemmel és precizitással képesek orvosolni a legkülönbözőbb problémákat.

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot! Kollégánk a megadott telefonszámon jelentkezik 2 munkanapon belül, hogy egy Önnek is kedvező időpontban kereshessük fel klímája javítása miatt. Amennyiben lehetősége van mindkét egység oldalán található adattáblát lefényképezni, kérjük a csatolmány gomb segítségével üzenetével együtt továbbítsa felénk.