Gree

A Gree Electric Appliances Inc. a világ egyik vezető klímaberendezés-gyártója, amely 1991-ben alakult Kínában, Zhuhai városában. A vállalat a Gree márkanéven forgalmazza termékeit, és mára több mint 160 országban van jelen. A Gree a világ legnagyobb lakossági légkondicionáló-gyártójának számít, éves termelése meghaladja a 60 millió lakossági és 5,5 millió kereskedelmi egységet. A vállalat innovációra és kutatás-fejlesztésre (K+F) fordított figyelme különösen kiemelkedő, több mint 14 kutatóintézetet, 72 kutatólaboratóriumot és több mint 10 000 szabadalmat jegyeznek.

A Gree elkötelezett a környezetvédelem és az energiahatékonyság iránt, termékei gyakran az iparág legmagasabb energetikai besorolásával rendelkeznek. A vállalat számos nemzetközi díjat nyert, beleértve az energiahatékonysági és dizájn elismeréseket is. A Gree termékpalettája széleskörű, beleértve a hagyományos split klímákat, multi-split rendszereket, mobil klímákat, valamint hőszivattyúkat is.

A cég nagy hangsúlyt fektet az ügyfélszolgálatra és a termékek minőségére, melyek a globális piacon is versenyképesek. A Gree saját gyártósorokkal rendelkezik, és a termelés minden szakaszában szigorú minőségellenőrzést alkalmaz. Az intelligens technológiák, mint a WiFi vezérlés és a hangvezérlés integrálása a Gree termékeibe a modern felhasználói igényeket szolgálja.

A Gree jelentős szereplő az ipari klímaberendezések piacán is, számos nagyprojektet és kereskedelmi létesítményt lát el termékeivel. A vállalat folyamatosan keresi az új piacokat és bővíti globális jelenlétét. A Gree Electric Appliances Inc. célja, hogy vezető szerepet töltsön be a globális klímaberendezés-piacon, miközben fenntartható és innovatív megoldásokat kínál ügyfeleinek.

Gree klíma akció, árak
 

1–18 termék, összesen 21 db