Akció!

Kaisai CARE 5.3 kW

Original price was: 565,000 Ft.Current price is: 520,000 Ft.

Kaisai CARE 5,3 kW-os oldalfali split klíma

Cikkszám: KWC-18CG Kategóriák: , , ,

Leírás

Levegő ionizációs technika

A klímakészülék által kibocsájtott ionok lebontják a vírusokat, baktériumokat és egyéb káron anyagokat a levegőben, így biztosítva az egészséges környezetet. Ezen felül hozzájárul a megfelelő páratartalom eléréséhez.

 

Hőcserélő tisztító funkció

Az I-Clean technológia képes jégréteggel borítani a beltéri egység hőcserélőjét, amelyet ez után gyorsan leolvaszt, így könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket az egységről. A beltéri légáramlás ezt követően megszárítja a hőcserélőt, megakadályozva a baktériumok elszaporodását.

 

Dupla szűrő

A klímakészülék két szűrővel van ellátva, így nyújt kiemelt védelmet. A nagy sűrűségű előzetes szűrő megfogja a nagyobb por és pollen részecskéket, míg a második, kisebb szenes szűrő abszorbálja a kisebb részecskéket és a vegyi anyagokat. Így egészséges légállapotot teremt a készülék, ezen felül pedig a nem kívánt szagokat is megszünteti.

 

WIFI

A wifi alaptartozék, aminek segítségével telefonról vagy tabletről is tudja vezérelni a készüléket. A működési módok között bármilyen távolságból tud válogatni a wifi alapú összeköttetésnek köszönhetően. A vezetéknélküli távszabályzóval a lakáson belül is szabadon irányítható a készülék.

 

Környezettudatosság

A KAISAI CARE a piacon elérhető legalacsonyabb globális felmelegedési potenciállal rendelkező hűtőközeget használja, az R32 gázt. Ennek a hűtési és fűtési teljesítménye lényegesen jobb, mint a korábbi típusú közegeknek, így kevesebb töltet is elég a készülék hatékony működéséhez.

 

Energiahatékonyság (A++)

A készülékben alkalmazott modern technológiának köszönhetően lényegesen csökken az energiafelhasználás működés közben, így is hozzájárulva a klimatizálás használatának alacsony költségeihez.

 

ECO üzemmód

Az ECO funkció során a klímakészülék automatikusan kiválasztja azokat a beállításokat, amelyek a leginkább energiahatékony működést eredményezik. A villamos fogyasztás így nagymértékben lecsökken, amely akár 60%-os megtakarítást is jelenthet az alap üzemmódhoz képest.

 

Sebességváltó üzemmód

Használatával szabályozható a készülék fogyasztása, meghatározva a megengedett legnagyobb teljesítményt. Ezt követően a klímakészülék automatikusan beállítja az adott fogyasztáshoz szükséges optimális paramétereket.

További információk

Hűtő teljesítmény

Fűtő teljesítmény

Energiaosztály (hűtés)

Energiaosztály (fűtés)

SEER

SCOP

Maximum áramfelvétel

Légforgatás

800 m³/h

Működési tartomány (hűtés)

,

Működési tartomány (fűtés)

,

Hangnyomás szint (min -max)

Beltéri nettó szélesség (mm)

Beltéri nettó magasság (mm)

Beltéri nettó mélység (mm)

Kültéri nettó szélesség (mm)

Kültéri nettó magasság (mm)

Kültéri nettó mélység (mm)

Beltéri bruttó szélesség (mm)

Beltéri bruttó magasság (mm)

Beltéri bruttó mélység (mm)

Kültéri bruttó szélesség (mm)

Kültéri bruttó magasság (mm)

Kültéri bruttó mélység (mm)

Beltéri nettó tömeg (kg)

Kültéri nettó tömeg (kg)

Beltéri bruttó tömeg (kg)

Kültéri bruttó tömeg (kg)

Maximum csövezési hossz (m)

Maximális függőleges csövezési távolság (m)

20 m

Hűtőközeg (fajta, tömeg)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kaisai CARE 5.3 kW” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük