Midea MISSION 2 MB-12N8D6-I / MBT-12N8D6-O

300,000 Ft

Midea Mission 2 3,5 kW-os oldalfali monosplit klíma ingyenes szállítással és szereléssel együtt

Cikkszám: MB-12N8D6-I / MBT-12N8D6-O Kategóriák: , ,

Leírás

Gear – Midea Mission II három opciót kínál a működési teljesítményhez: 50%, 75% és 100%, ami lehetővé teszi az energiafogyasztás szintjének beállítását.

Hideg katalizátor szűrő – Elnyeli a káros részecskéket, mint a formaldehid és az ammónia.

Nagy sűrűségű szűrő – Kiszűri a port és a káros részecskéket a beltéri levegőből.

Bio Filter – A baktériumok és csírák hatékony eltávolítása a sejtek szerkezetének befolyásolásával.

WiFi modul – Vezérelje készülékét az okostelefonra letölthető applikáción keresztül! Egy mozdulattal ki- és bekapcsolhatja a légkondícionálót vagy akár beállíthatja a működési módot és a kívánt hőmérsékletet.

Időzítő – Heti időzítő segítségével, egy hétre előre is beállíthatja a működés menetrendjét.

Intelligens alvó üzemmód – Az optimális alvási görbék mellett az idősek, a gyermekek és a fiatalok számára is beállíthatja a hőmérsékleti görbéket a személyes preferenciák alapján okostelefonja segítségével.

Intelligens emlékeztetőaz okostelefon applikációja figyelmezteti Önt arra, mikor kell a szűrőket megtisztítania, hogy egészséges levegőt lélegezzen.

Flash hűtés és fűtés – a Midea Mission frekvenciaváltó-alapú légkondicionáló nagyfrekvenciás indítási technológiát alkalmaz, hogy rendkívül rövid idő alatt erőteljes hűvös vagy meleg levegő áramlását hozza létre azonnali kényeleme érdekében.

Magas környezeti hőmérsékletű hűtés – A légkondicionáló működéséhez magas környezeti hőmérsékleten használható.

Alacsony környezeti fűtés – A klímaberendezés fűtési üzemmódban történő üzemeltetésére szolgál alacsony környezeti hőmérsékleten

Follow Me funkció – a távirányítóba épített hőmérséklet érzékelő érzékeli a környező hőmérsékletet. Ha kézközelben tartja, a készülék pontosabban beállíthatja a szobahőmérsékletet, az Ön komfort érzetének megfelelően

Turbo Mode – A távirányító turbó gombjának megnyomásával az egység ultra nagy sebességgel lép be a turbó üzemmódba, és gyorsabban eléri a beállított hőmérsékletet. 20 perces turbó üzemmódban történő futtatása után a beltéri ventilátor automatikusan helyreállítja az előre beállított sebességet.

Auto Restart Funkció – ha a klímaberendezés működése váratlanul megszakad az áramkimaradás miatt, akkor automatikusan újraindul az előző beállítási móddal, amikor a készülék újraindul.

Hűtőközeg szivárgásérzékelés – a beltéri egység „EC” hibakódot jelez és automatikusan leáll, ha a hűtőközeg szivárgását észleli. Ez a funkció megvédi a kompresszort, ha a hűtőközeg-szivárgás miatt magas hőmérsékleten szeretnénk üzemeltetni.

Légterelő lapát pozíciómemória – amikor a készüléket legközelebb elindítja, a vízszintes redőny szöge automatikusan ugyanazt a pozíciót veszi fel, mint az utolsó alkalommal.

Csendes mód – csendes üzemmódban a levegőáramlás és a ventilátor sebessége csökkenthető a zaj minimalizálása érdekében, ezáltal biztosítva a kellemes alvást.

Smart Diagnosztika – A Smart Diagnosis (automatikus diagnosztika), egy automatikus hibaellenőrző rendszer, amely 97 féle paramétert érzékel és diagnosztizál, így korai szakaszban észreveszi és figyelmeztet az okostelefon applikációja segítségével.

iECO mód – a légkondicionáló az iECO energiatakarékos technológiával van felszerelve, amely tökéletes összhangban van a rendkívül hatékony frekvenciaváltó rendszerrel. Kényelmes hűvösséget nyújth, miközben az energiamegtakarítás akár 60% -kal is nőhet 8 óra alatt.

Hideglevegő-funkció – a beltéri ventilátor sebességét a párologtató hőmérséklete szerint automatikusan szabályozza a legalacsonyabb fokozattól a beállítási fokig, amikor a készülék csak elkezdi a fűtést. Ez a funkció megakadályozhatja a hideg levegő kiáramlást, hogy elkerülje a felhasználók discomfort érzetét.

Automatikus öntisztítás – a hűtőbordákat automatikusan megtisztítja és szárítja, hogy Ön folyamatosan friss levegőt lélegezzen be és még a légkondicionáló élettartamát is meghosszabbítja ezáltal.

Golden Fin – a hőcserélő speciális korrózióvédelme, védi a készüléket a légköri jelenségektől és az agresszív környezeti hatásoktól.

Öndiagnózis és automatikus védelem – ha a rendellenes működést vagy meghibásodott alkatrészt érzékel, a készülék automatikusan kikapcsol, hogy megvédje a rendszert. Eközben hibakódot jelez a gyors hiba azonosításhoz.

GA Stepless – A klímaberendezés operációs rendszere a helyiség körülményei és adatai alapján paraméterezhető, így a kompresszor sebességtartományát egyszerűen lehet beállítani.

Temperáló fűtés 8˛°C-on – A használaton kívüli helységek téli időszakban 8 °C-on tartása, a lefagyások elkerülése érdekében.

További információk

Hűtő teljesítmény

Fűtő teljesítmény

SEER

SCOP

Energiaosztály (hűtés)

Energiaosztály (fűtés)

Működési tartomány (hűtés)

Működési tartomány (fűtés)

Maximum áramfelvétel

Légforgatás

527 l/h

Hangnyomás szint (min -max)

Maximum csövezési hossz (m)

Maximális függőleges csövezési távolság (m)

10 m

Beltéri nettó szélesség (mm)

Beltéri nettó magasság (mm)

Beltéri nettó mélység (mm)

Beltéri nettó tömeg (kg)

Kültéri nettó szélesség (mm)

Kültéri nettó magasság (mm)

Kültéri nettó mélység (mm)

Kültéri nettó tömeg (kg)

Hűtőközeg (fajta, tömeg)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Midea MISSION 2 MB-12N8D6-I / MBT-12N8D6-O” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük